Подробна информация За Маска 2021

Изпълнители и учаСтници

СКАНДАУ
изпълнители

АЛЕКСАНДЪР САНО
водещ

D-TRAX & MC-P
бийч бар парти

DJ VAYAN
DJ и водещ

DJ BOWAX
участник

NASIO & ЕРОТИЧНА АВТОМИВКА
участници шоу

Програма за тунинг фестивал Маска 2021

За поредна година събитието ще се проведе на полигон ДЗС, гр. Русе, този път ще е три дни и датите ще са 25, 26 и 27 юни.

Ще се насладите на звука на мощни спортни коли, специално изградена офроуд писта, тунинг изложение и car audio, наред с изключително колоритна сцена с участието на:

🔥СкандаУ,
🔥Александър Сано,
🔥D-Trax & MC P,
🔥DJ Vayan,
🔥DJ Bowax,
🔥NASIO & Sexy Car Wash (еротична автомивка)
и много други известни изпълнители, артисти и шоумени.

На Ваше разположение за отмора и разхлаждане през цялото време ще бъде 🏖 Beach Bar с атрактивните бармани от 69 shoots, с които питието е винаги незабравимо и уникално, както и 🍻🌭🍟СКАРА с добре подбрани качествени продукти!

Помислихме и за по-малките посетители – за тях ще функционира детски кът за игра и забавления.
Част от програмата ще бъде рекламното EXPO изложение на продукти от всички наши партньори.

За първи път ще имаме и изградено супер модерно 🎥 автокино с прожекция на един от най-харесваните български филми 🔥 „Диви и щастливи“ , на което ще можете да видите на живо част от артистите във филма.

Билети за тунинг фестивал Маска 2021

ВХОД БЕЗПЛАТЕН!!!

Впредвид обстановката тази година, направихме всичко възможно входът на събитието да е напълно безплатен! 🙂 Можете да заповядате свободно по всяко време!

Карта и легенда на събитието

Партньори MASKA 2021

Станете част от един от най-иновативните тунинг фестивали в България! Ако искате да ни подкрепите, да рекламирате Вашия бранд или бизнес, пишете ни на office@maskaevents.com или се обадете на 0885208774.

Идея, цели и организация

Целта ни е международен тунинг фестивал „MASKA“ 2021 да бъде
още по-добра версия на всички други събития. Искаме отново да обединим младите и да постигнем чуждестранен интерес. Ние създаваме и надграждаме всяка година фестивали от международен характер в България и популяризираме страната ни! И тази година всичко ще бъде осъвършенствано до най-малкият детайл. Участници във всеки един елемент ще са само професионалисти.

Професионалисти и шампиони от Европа по дрифт, известни рали състезатели и техните коли, едни от най-добрите автомобили с оптичен и силов тунинг, автомобили с едни от най-силните аудио системи и offroad.
За първи път в България в програмата ще бъде вклечен специален измервателен уред за мощност на колата (Диностенд).
Също така, отново за първи път в България, ще се направи професионално Gymkhana drift (дрифт с препядствия), където ще бъдат раздадени много награди за нашите участници.
Ще изградим огромна офроуд писта за мотоциклети, АТВ-та, джипове и бъгита. Ще има участници от няколко страни – българи и румънци.

Поканили сме известни водещи и участници от България, Румъния, Сърбия и Македония. Огнено шоу, живи статуи, аниматори, street dancers, оперни и народни изпълнители и др.

Международен тунинг фестивал „MASKA“ ще е незабравимо преживяване за над 5 000 зрители на възраст от 14 до 40 години. Ще се проведе на полигон ДЗС, който е на 5км от гр.Русе . Ще бъдат изградени писти за автошоуто, съчетания от озвучаване, осветление, пиротехника, вечерно парти. За първи път ще има изградена сцена с височина 9 метра и широка около 10 м. Тя ще представлява декориране фасадата на сграта, изобразяваща средновековна кула, която ще е осветена. Смятаме, че това ще бъде една от най-големите атракции във вечерното шоу. Международен Тунинг Фестивал „MASKA“ ще бъде три дни. Ще бъдат изградени отново щандове за реклама на нашите партньори, детски кът, топла точка, санитарни възли. Ще създадем още по-голям и обновен beach bar с разхлаждащи напитки за разпускане и релакс на всички наши посетители.

Контакти

НПО ,,Маска България“

• Организатор фестивал:

Станимир МариновТел.: 0885 20 87 74

Ивета МариноваТел.: 0886 51 23 45

Имейл: оffice@maskaevents.com

  • Организатор Авто Шоу, Тунинг и Дрифт:

Владимир Иванов0882 96 96 95

Имейли:

vladimirivanov@maskaevents.com

tuning@maskaevents.com

  • Организатор Сцена и Атракцион:

Деян Чакъров0899 90 42 28

Новини от нашата Фейсбук страница

[WD_FB id="1"]